Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ''ΡΙΞΕΙΣ'' ΑΥΤΟΝ/ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΣ.

Tips για να κατακτήσεις τη καρδιά (και το σώμα) του ζωδίου που επιθυμείς.
Το να παίρνεις πρωτοβουλίες ή να αδιαφορείς δεν είναι πάντα οι σίγουροι δρόμοι για την αγκαλιά αυτού/τής που θες.Ανάλογα με το ζώδιό του/της υπάρχουν οι ενδεδειγμένοι τρόποι.Αναζητήστε τους μαζί μας.

132 σχόλια:

  1. ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gia ton adra par6eno??? :P

      Διαγραφή
    2. για τον αντρα ιχθύ?

      Διαγραφή
    3. Για γυναικα υδροχοο?

      Διαγραφή
    4. για αντρα σκορπιο

      Διαγραφή
    5. gia ton antra didimo teleutaias meras tou zwdiou...

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. γυναίκα τοξότης;;;

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. είναι άνδρας σκορπιός

      Διαγραφή
    10. ΕΙΜΑΙ ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΩ?

      Διαγραφή
    11. ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ?

      Διαγραφή
    12. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ...

      Διαγραφή
    13. για άνδρα ιχθυ και γυναίκα ιχθυ

      Διαγραφή
    14. για άνδρα ιχθυ και γυναίκα ιχθυ

      Διαγραφή
    15. kalhspera sas...
      antras didymos me gynaika krio

      Διαγραφή
    16. ειμαστα μαζι 10 μηνες...ειμαι παρθενος 22-9 και αυτος δυδιμος 23-5 ...τι πρεπει να κανω για να τα ξανα βρουμε;

      Διαγραφή
    17. αντρας καρκινος και εγω σκορπιος! βοηθεια!

      Διαγραφή
    18. ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ

      Διαγραφή
    19. Είμαι γυναίκα καρκίνος και αυτός ειναι ζυγός. .. πως να τον χειριστώ; ;

      Διαγραφή
    20. Είμαι γυναίκα καρκίνος και αυτός ειναι ζυγός. .. πως να τον χειριστώ; ;

      Διαγραφή
    21. για τη γυναικα κριο

      Διαγραφή
    22. γυναικα παρθενος

      Διαγραφή
    23. για ανδρα υδροχοο :)

      Διαγραφή
    24. Ειμαι γυναικα Αιγοκερος 20/01 κ εκεινος ταυρος 12/05 ειμαι τρελη !!! Γι αυτον του το δειχνω γελαει με θελει?τι να κανω?αλλο

      Διαγραφή
    25. Antras toxotis me oroskopo ixthi kai gineka parthenos me oroskopo zygo imastan mia xara stin arxi twra imaste ston ekto mina kai varethikame akoma kai to sex ti simvenei?

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΝ ΑΝΤΡΑΣ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΑΘΡΩΠΙΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΑΛΑ,ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΛΜΗ.ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ.ΓΙΝΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ.ΣΤΕΛΝΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΓΡΑΨΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΡΟΜΑΝΤΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΝ.ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ.Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ.ΜΕ ΜΕΤΡΟ.ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ.ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΛΑΜΕ ΚΙΛΟΤΑΚΙ 'Η ΕΝΑ ΜΟΒ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΣΟΥ.ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ,ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΚΕΙΕΣ.ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΖΑΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΓΚΩΜΙΑ,ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ,ΜΙΑ ΔΥΟ ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΦΙΟ ΧΡΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,-ΟΠΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι Αιγοκερως ανδρας, με ωροσκοπο Καρκινο και πολλους πλανητες στο Σκορπιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι γυναικα υδροχοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΓΟ ΓΥΝΑΙΚΑ:ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ "ΕΜΕΙΣ" ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΑΝ ΖΥΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ ΜΙΑ Ή ΕΝΑΝ ΖΥΓΟ,ΚΟΥΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ,ΧΤΕΝΑ,ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΘΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ "Σ'ΑΓΑΠΩ".ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΚΛΑΠ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΤΟ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΟ Τ-ΣΗΙΡΤ ΤΩΝ ROLLING STONES ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ,Ο ΖΥΓΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ.ΣΥΝΧΕΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΤΡ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΒΙΑΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΖΥΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΞΙ ΚΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΑΝΤΡΑ:ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΣΕΞ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΥΡΙΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,ΑΦΟΥ Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ,ΘΑ ΨΑΧΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ,ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΗΣΥΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΔΑΣ.ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ Ή ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΝΕΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝΟΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΔΩΣΕ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΟ,ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ:"ΣΟΒΑΡΑ",¨"ΑΣΦΑΛΕΙΑ","ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΙΑ","ΣΕΒΑΣΜΟ".ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΧΕΣΗ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΟΙΡΑΙΟ",ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΠΟΡΤΕΣ,ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΞΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ,ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΑΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΕΝΑΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ ΑΝΤΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ CASE ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΤΛ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. einai karkinos andras k go tauros euxaristo poly !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΑΝΤΡΑ/ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝς.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΤΡΑ:Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙΣ,ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΧΕΣΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΗ.ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ,ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟ:ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ,ΕΞΩΤΙΚΟ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΟΥ,Η ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΟΥ,ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ.ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΣ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΙΓΚΟΥΙΝΩΝ Ή ΤΩΝ ΧΟΡΤΟΦΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΝΚΑΡΔΑ ,ΚΑΡΦΙΤΣΑ Ή ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ,ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ή ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΝ ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΡΟΜΑΝΤΖΑΔΕΣ,ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΞ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΚΑ.ΤΟ ΣΕΞ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟ:ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ,ΜΕ ΔΙΑΝΟΙΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΗΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ,ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑ,ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ.ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ.ΜΑΘΕ ΤΗΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΝΤΡΑ:Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΥΑ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΕΛΚΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ.ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ,ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ,ΤΩΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ.ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΟΥ ΚΑΣΜΙΡ ΠΟΥΛΟΒΕΡΑΚΙ,ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΥ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΠΟΥΡΕ,ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ-ΘΕΡΜΙΔΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ,ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΛΑΡΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΤΟ,ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕΞΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ.ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΣΜΙΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. einai antras kai karkinos....egw eimai kriaraki kai fovamai oti mallon den tha ta tairiaksoume poly...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ:ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ,ΟΜΟΡΦΕΣ,ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΣΑΣ.ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ,ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ.ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΡΚΙΝO:ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΑΠΛΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΕ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ,ΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΡΙΟ:ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΩ".ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΙΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΜΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟ,ΝΤΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟ.ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΦΟΡΕΣΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΙ ΣΑΚΑΚΙ ΣΟΥ Ή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΙΛΟΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΚΑΒΑΛΟ ΣΟΥ ΤΖΙΝ,ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΤΟΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΑΛΛΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΥΤΟ ΣΕΞ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΚΟΡΠΙΟ:ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΟΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΡΠΙΟ.ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ,ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ("ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ;"ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ("ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ".ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ.ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕΞΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΒ,ΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΤΟ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΟΖ.ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ Ή ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ,ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ"ΑΓΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ"ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΥΔΡΟΧΟΟ;OI NEROKOYBΑΛΗΤΕΣ ΛΕΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ,ΕΞΩΤΙΚΟ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ,Η ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΟΥ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ.ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ,ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΙΔΕΑ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥΣ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑ ΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ:ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΛΜΗ.ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ.ΓΙΝΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ.ΣΤΗΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ,ΣΤΕΛΝΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΓΡΑΨΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΡΟΜΑΝΤΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΝ.ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ.Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ.ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ,ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ,ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΟΒ.ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΩΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ.ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΑ,ΣΥΚΑ 'Η ΑΛΛΕΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ.ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΛΑΜΕ 'Η ΜΟΒ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ.ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΣΟΥ.ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΖΑΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΓΚΩΜΙΑ,ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ ΚΙ ΕΝΑ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΑΚΙ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΦΙΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟ:ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΩ".ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΙΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΑΠΟ ΛΑΔΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΙΑΡΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ/Ή ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ,ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ.ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΧΤΑΡΙΖΕΙΣ,ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΕΡΩΤΟΠΑΓΙΔΕΣ.ΦΕΓΓΑΡΟΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΑ,ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ,ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΟΥΝ.ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ,ΓΙΝΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Ή ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΖΥΓΟ:ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ "ΕΜΕΙΣ" ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΖΥΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ,Ο ΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΙ ΖΥΓΟΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΩΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΠΩΣ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ!!!Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΤΥΣΙΜΟ,ΔΕΙΠΝΟ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΤΕΝ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΙΑ...ΠΑΡΕΒΛΕΨΕ ΤΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΑΝΤΕ ΤΡΙΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειμαι γυναικα διδυμος και αυτος ειναι αντρας κριος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η πλοιοψηφια πως πεφτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΝΑ ΚΛΑΠ ΣΑΝΤΟΥΪΝΤΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είναι αντρας λιοντάρι....είμασταν πολύ καλά...αλλά του το έπαιζα σοβαρή και ζήλευα....και αυτος πλέον δεν μου μιλάει....ή το παίζει πολύ δύσκολος....τι να κάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. eimai gynaika ydroxoos kai aytos antras aigokerws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ ΤΟΞΟΤΗ:ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΘΕΛΕΙ ΣΠΙΡΤΑΔΑ,ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ,ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗ,ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΘΟΣ.ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ,ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΟΞΟΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ.Η ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ.ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ:Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ.Η ειλικρίνεια και η αμοιβαία κατανόηση , είναι η αρχή και το τέλος για τον ερωτικό δεσμό της γυναίκας Ταύρου. Μέσα σε όλη αυτή την σταθερότητα και την ασφάλεια της συντροφικότητας που ζητάει, συχνά εγκλωβίζεται σε περιόδους ανίας. Ο άντρας Αιγόκερως και ο Παρθένος, ταιριάζει στην αντίληψη της και την ιδιοσυγκρασία της. Τελικά όμως, ο τυπικός χαρακτήρας τους, την βυθίζει στην ρουτίνα, και την ανία της καθημερινότητας. Όταν μία γυναίκα Ταύρος, αρχίζει να παραμελεί τον εαυτό της, σημαίνει ότι τον τιμωρεί για την επιλογή της. Η θηλυκότητα της και η σεξουαλική της ικανοποίηση, καλύπτεται από έναν άντρα Σκορπιό, αλλά χωρίς την ψυχική προσέγγιση που τόσο έχει ανάγκη. Μπορεί να φαίνεται συντηρητική , ιδιότροπη και επιφυλακτική στις ερωτικές προκλήσεις, αλλά η προαίσθησή της, ποτέ δεν την προδίδει. Προβλέπει ότι ένας Καρκίνος και ένας Ιχθύς είναι πιστός και αφοσιωμένος, και έτσι δεν θα αναγκαστεί να φτάσει σε ακρότητες, κτητικότητας και ζήλιας. Ο συναισθηματικός της αυτοέλεγχος από τον φόβο μήπως προδοθεί, γίνεται αβάσταχτος, με έναν Δίδυμο και έναν Υδροχόο. Η ασφαλιστική δικλείδα της απόλυτης προσήλωσης σε αυτήν, είναι συμβόλαιο, που δεν ανανεώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΡΙΟ:Η γυναίκα που θα προσπαθήσει να του κλέψει την κάρδια, θα πρέπει να ξέρει ότι ο Κριός χάνει γρήγορα την υπομονή του. Ωστόσο μερικές καλές τεχνικές για να κερδίσεις ένα Κριαράκι είναι να του δείξεις από την αρχή τον πραγματικό σου εαυτό, χωρίς ντροπές. Να μην κολλήσεις πουθενά δηλαδή, να προσπαθήσεις να του δείξεις ποσό πολύ τον θαυμάζεις, και να τον θαμπώσεις με την μοναδική μου προσωπικότητα. Να του κάνεις τα γλυκά μάτια, αλλά την ιδία στιγμή να τον αφήσεις να αμφιβάλλει κιόλας. Πρότεινε του να πατέ ένα ταξίδι, να πατέ κάπου μακριά από όλους και από όλα, με μόνο στόχο να ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια, τότε να είσαι σίγουρη πως ο Κριός, όχι μόνο θα σε κάνει να ζήσεις φοβερά καυτά βράδια, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσει να νιώθει βαθιά ερωτικά συναισθήματα για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ:Αυτό το πέπλο μυστηρίου που απλώνει γύρω της, διεγείρει την φαντασία του άντρα που προσπαθεί να ανακαλύψει το κρυμμένο της πρόσωπο, Συνήθως βρίσκεται σε δύσκολη συναισθηματική θέση, αφού ξεκινά μία σχέση για να μοιράζεται τις χαρές και τις λύπες, και καταλήγει να μένει μόνο με τις λύπες, Η εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα, δεν την ενθουσιάζει, όσο η εσωτερική του αλήθεια. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς άντρας ανταποκρίνονται με παρηγορητικά λόγια στην ευαισθησία της. Νοιώθει ασφαλής επιλέγοντας υποτονικούς ερωτικούς συντρόφους. Η έντονη σεξουαλική πρόθεση ενός Κριού, μπορεί να την πανικοβάλλει. Είναι καλή ηθοποιός, αν και δεν θέλει να υποκρίνεται ερωτικά Δραματοποιεί όμως πολλές φορές τις καταστάσεις, για να πετύχει τον σκοπό της. Ψάχνει συχνά τον εαυτό της, μέσα από ρόλους που οι άλλοι θέλουν να παίζει, αλλά δεν την εκφράζουν. Συνήθως οι δικές της ανάγκες εξαρτώνται από τις ανάγκες του συντρόφου της. Ένας άντρας Λέων και ένας Σκορπιός, θεοποιείται από την γυναίκα Ιχθύ για την δυναμικότητα και την έντονη παρουσία του. Αφήνει να εισβάλλει στην ζωή της ένας επιβλητικός χαρακτήρας , χάνοντας την αίσθηση της αυτονομίας της. Όταν πέσουν οι μάσκες, αρχίζει η απομυθοποίηση του αρσενικού ειδώλου της. Η απογοήτευση αρχίζει να αφήνει τα αχνάρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΤΡΑ:Η γυναίκα που θα ερωτευτεί έναν Δίδυμο, δεν είναι απαραίτητο να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Αρκεί να του δείξει τον βαθύτερο εσωτερικό της κόσμο ή τις διανοητικές και γνωστικές της ικανότητες για ένα συγκεκριμένο θέμα, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μονά τους. Θα έρθει δηλαδή η πρόταση από κει που δεν το περιμένεις από τον ίδιο τον Δίδυμο. Αν πραγματικά όμως ενδιαφέρεσαι να τον κερδίσεις, είναι καλυτέρα αρχικά να μείνεις σε κάποια απόσταση από τον Δίδυμο, ώστε να μελετήσεις προσεκτικά σε ποιες κατηγορίες τοποθετεί τις γυναίκες, και σε ποια κατηγορία έχει τοποθετήσει και εσένα. Ο Δίδυμος δεν θέλει βιασύνες, θέλει όλα να γίνουν χαλαρά και ήρεμα, ώστε να γίνουν σωστά και να μην σε παρεξηγήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟ:Έλκεται από τους άντρες που δεν της δείχνουν το απόλυτο ενδιαφέρον. Δέχεται τα ερωτικά της μαθήματα από πιο ώριμους σε ηλικία, με ισχυρό και ευθύ χαρακτήρα. Οι δυσκολίες που συναντά με τους ερωτικούς συντρόφους της, είναι μία παγίδα που συνήθως στήνει η ίδια στον εαυτό της. Η ορμή της, το πάθος της και το συναίσθημα κατοχής, είναι η ενέδρα της για να βιώνει τον πόνο μέσα από τον ερωτική διαδικασία. Πολύ συχνά ένας άντρας Δίδυμος, της ξυπνάει την σεξουαλική περιέργεια της, και την οδηγεί μέσα από ψυχικές και συναισθηματικές εμπειρίες σε ομηρικούς καυγάδες. Γύρω της βλέπει αντιζήλους και δολοπλοκίες. Το φιλήδονο βλέμμα της και η αισθαντική φωνή της, προκαλούν όλα τα αρσενικά Εκείνη όμως, επιλέγει έναν Ιχθύ άντρα, που κατανοεί τις ψυχικές της αναστατώσεις, και συγχωρεί τον κατακτητικό παρορμητισμό της. Παρόλο που έχει ισχυρό λίμπιντο, και το αντρικό κορμί για αυτήν είναι απαραίτητο για να καλύψει τον σεξουαλισμό της, είναι πολύ περήφανη για να δημιουργεί σχέσεις χωρίς συναίσθημα. Στον άντρα Καρκίνο, βρίσκει πολύ τρυφερότητα, και καταφέρνει να έχει αυτοέλεγχο, μέσα από την ασφάλεια και την προστασία που της προσφέρει, Η ερωτική της φλόγα, μένει άσβεστη, όσο δεν βρίσκει τον άντρα που θα ξέρει να καθοδηγήσει τον ηφαιστειακό της ερωτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΤΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΓΕΝΙΚΑ:Αν πραγματικά όμως σας ενδιαφέρει, τότε προχωρήστε άφοβα κάνοντας του κάποια πρωτότυπα κομπλιμέντα, ώστε να του τραβήξετε την προσοχή.

    Φροντίστε να είστε περιποιημένη, καλά μπανιαρισμένη, και να έχετε ρίξει πάνω σας αρκετές σεξουαλικές κολόνιες, ώστε ο Λέοντας να δημιουργήσει ερωτικές και μη καταστάσεις στο νου του. Να του κενρίσετε δηλαδή το ενδιαφέρον. Αν τότε έρθει σε επαφή μαζί σας, σας πλησιάσει δηλαδή, και δείτε ότι του αρέσουν τα κομπλιμέντα που του κάνετε, τότε απλά ζητήστε του να σας συνοδεύσει σε μια πολυτελή εκδήλωση ή σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο. Πείστε τον πως αν τελικά δεχτεί την πρόσκληση σας θα υπάρξει κάποιο κοινωνικό όφελος. Μην του τα δώσετε όλα την πρώτη φορά, απλά υποσχεθείτε του ότι την επομένη θα του προσφέρετε ακόμα περισσότερα. Κάντε τον να αρχίσει να σας φαντασιώνεται. Ως καθαρόαιμος εγωιστής να είστε σίγουρη πως θα ξαναρθεί, και μάλιστα με άγριες διαθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩ:Η γυναίκα που ενδιαφέρεται πραγματικά για έναν τέτοιο άνδρα θα πρέπει να έχει ίδιες ή παρόμοιες φιλοδοξίες και απόψεις μαζί του. Ο Αιγόκερως θα απωθήσει με την πρώτη επαφή όποια γυναίκα θελήσει να παίξει μαζί του, καθώς δεν είναι άνθρωπος που θα σπαταλήσει τον χρόνο του για άσκοπες και ανούσιες περιπέτειες. Δείξε του τον αμέτρητο θαυμασμό σου για την σταθερότητα του χαρακτήρα του, και προσπάθησε να συμφωνείς με τις συντηρητές του ιδέες. Ο Αιγόκερως δεν πιστεύει πως μπορεί να σταθεί διπλά σε μια γυναίκα και να την κάνει να τον ερωτευτεί. Είναι λοιπόν στο δικό σου χέρι, το ποσό θα τραβήξεις την σχέση σου μαζί του.

    Αν θέλεις να το προχωρήσετε περισσότερο, σοβαρά δηλαδή, τότε δείξε του τα οικονομικά και κοινωνικά σου προσόντα. Πείσε τον πως η οικονομική σου άνεση είναι μεγαλύτερη από την δική του, το ίδιο και η θέση σου στην κοινωνία, και πες του πως δεν έχεις πρόβλημα να την μοιραστείς μαζί του. Κάλεσέ τον σπίτι σου, και τότε αρχίσει να του δείχνεις ποσό “της οικογένειας” μπορείς να γίνεις ή ήδη είσαι. Αν συνεχίσεις να ενδιαφέρεσαι για εκείνον μην κολλήσεις, κάνε του εσύ πρόταση γάμου, γιατί εκείνος δεν θα τολμήσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΙΧΘΥ:Πώς να τον αποπλανήσετε
    Νοικιάστε μια ρομαντική ταινία, μαγειρέψτε ένα αφροδισιακό φαγητό και καλέστε τον για μια βραδιά γεμάτη έρωτα. Μιλήστε του ανοιχτά και δείτε τον να ανταποκρίνεται. Αν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν πείτε το και ο Ιχθύς θα σας χαρίσει απλόχερα παρηγοριά, λατρεύοντας το κορμί σας. Αν δε σας προβληματίζει η άνευ όρων αγάπη, αν είστε κι εσείς συναισθηματικός τύπος και δεν αναζητάτε το σεξ της μιας βραδιάς, ο Ιχθύς είναι ο ιδανικός άντρας για εσάς. Αρκεί, φυσικά, να ανεχτείτε τα ονειροπολήματά του και να μην βιάζεστε να τον κατεβάσετε από τα σύννεφα.
    Οι Ιχθύες είναι ιδιαίτερα ερωτικοί και δεν έχουν ιδιαίτερες αναστολές με ένα σύντροφο με τον οποίο συνδέονται αισθηματικά. Λατρεύουν το στοιχείο του νερού και τα ερωτικά βοηθήματα. Αν και φαίνονται τολμηροί, δεν κάνουν εύκολα σεξ αν δεν τρέφουν αισθήματα για τον άλλον και κινδυνεύουν να πληγωθούν βαθιά αν τους ρίξετε στο κρεβάτι κι έπειτα τους παρατήσετε.

    Ναι...
    ...αγκαλιάστε τους, μιλήστε τους τρυφερά, απολαύστε μαζί τους ένα ποτήρι κρασί. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται ένας Ιχθύς για να λιώσει από έρωτα.
    Όχι...
    ...δώσετε τη λάθος εντύπωση, Οι Ιχθύες πιστεύουν στην αληθινή αγάπη και δεν επιθυμούν μια περιστασιακή σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. γυναικα παρθενος το ξεκηνησα φιλικα , τι να κανω ? ευχαριστω προκαταβολικα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. γυναικα διδυμος παρακαλω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ειναι λεων αλλα ειναι στην ηλικια μου καπου στα 15....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. eimai erwteumeni me enan partheno adra alla den xerw ti na kanw gia na tou kentrisw to endiaferon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. einai agori krios eimai skorpios ti na kanw na me thelei pes te mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. einai agori leon kai eimai zygos ti na kanw gia na me eroteuth...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ:ΥΠΟΜΟΝΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΥΠΟΝΟΝΗ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ.ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ,ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΑΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΞΥΠΝΟΣ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ.ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟ:ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ(ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΛΛΟΥ...),ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ(ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ!!!)ΠΕΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΙΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙ ΟΧΙ Η ΡΟΥΤΙΝΑ,ΚΑΘΕ ΤΙ ΝΕΟ,ΑΠΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΕΩΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΛΕΩΝ:ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ,ΝΙΩΘΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ.ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΚΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ,ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΖΕΙΣ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ:ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΨΟΦΑΤΕ ΓΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ,ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΡΙΟ:ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ.ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ..ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!!ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΟΛΟΗΚΛΗΡΩΤΙΚΑ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ,ΤΟΝ ΧΑΣΑΤΕ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΙΠΠΟΤΗΣ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. antras toxotis me oroskopo tavro pws tha petixw enanasindesi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. για αντρα ιχθυ με ωροσκοπο δίδυμο?μια κρυο μια ζεστη ειναι... πως ερωτευονται πια?! εγω υδροχοος με σκορπιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γυναικα τοξοτη πρωην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για αντρα τοξοτη...; εχει σχεση με αλλη, αλλα κανει κατι μαζι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. GUNAIKA TOKSOTI RE PAIDIA!!!! KAIGOMASTE EDW PERA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αντρας ΣΚΟΡΠΙΟΣ; εδειξε πολυ ενδιαφερον, βγηκαμε μια φορα, η ατμοσφαιρα ηταν αμηχανη κ τωρα με μνμ μου ειπε οτι ελπιζει να με ξαναδει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Απαντήσεις
    1. Είμαι γυναίκα καρκίνος, ρωτά με ότι θες:-P

      Διαγραφή
    2. Πως θα τη ριξουμε τι καρκινουλα;

      Διαγραφή
    3. m aresei mia kopela karkinos kai dn 3erw pws na thn pliasw...ti exeis na mou prwthneis?

      Διαγραφή
  60. πως θα καταλαβω αν ενδιαφερεται ενας αντρας καρκινος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγόρι ΥΔΡΟΧΟΟΣ Τι να κάνω έχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ μαζί του είμαι τρελά ερωτευμένη ΜΑΖΙ του......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Είμαι ερωτευμένη με άντρα Τοξότη είμαι καρκίνος παίζεται κάτι ανάμεσα μας αλλά τι να κάνω για να τον κρατήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εγώ που είμαι κριός γυναίκα, πως ρίχνω λέων γυναίκα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. εγω κριος και ο γλυκουλης μου ειναι καρκινος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ime gineka didimos me oroskopo leon kai autos zigos me oroskopo skorpio pos na ton kerdiso?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ιχθειοις και καρκινοι:Λοιπον κοιταξτε κατα την γνωμη μου δεν λεω εχω μηνει με το στομα ανοιχτο για το πως τα ξερουνε ολα αυτα για το καθε ατομο αλλα για να πω την αληθεια περισσοτερο μου αρεσει να ακολουθω την καρδια μου παρα ενα site που μπορει να μπει μεσα στην πρωσοπικη μου ζωη.......ηιχθειοις η οποια ειμαι και εγω ειναι ευαισθητοι οπως ειμαι κι εγω ενω οι καρκινοι πιστευουν στην μελλοντικη αληθηνη αγαπη(οποτε το θυμουνται!!!)Εγω και παλι πιστευω πως πρεπει να ακολουθουμε την καρδια μας δεν λεω να τα βλεπουμε αυτα περι ζωδιου αλλα μετα θα ειναι σαν να μην ξερουμε τον εαυτο μας.........τωρα εγω εγραψα αυτο το σχολιο βαση την αποψη μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Απαντήσεις
    1. είναι γυναικα λεων και θελω να την κανω να με ερωτευτει

      Διαγραφή